Blog

Interview med DENTALTRè STUDIO DENTISTICO og hvorfor de valgte Launca intraoral scanner i Italien

1. Kan du lave en grundlæggende introduktion om din klinik?

MARCO TRESCA, CAD/CAM og 3D print højttaler, ejer af tandlægestudiet Dentaltrè Barletta i Italien.Med fire fremragende læger i vores team dækker vi de gnatologiske, ortodontiske, protetiske, implantat-, kirurgiske og æstetiske grene.Vores klinik følger altid den nyeste teknologis fodspor og er forpligtet til at give en bedre oplevelse til hver patient.

Dr. Marco

2. Italien er et af de mest udviklede lande inden for tandpleje, så kan du dele noget info med os om udviklingsstatus for digital tandpleje i Italien?

Vores tandlægekontor har været til stede på det italienske marked i 14 år, hvor de bruger avantgarde cad cam systemer, 3D printere, 3D tandscannere, og den seneste tilføjelse er Launca scanner DL-206, en scanner der er præcis, hurtig og meget pålidelig.Vi bruger det i mange tilfælde, og det fungerer fantastisk.

3. Hvorfor ville du vælge at være Launca-bruger?Hvilken slags kliniske tilfælde konfronteres du normalt med ved at bruge Launca DL-206?

Min erfaring med Launca-teamet og deres scanner er meget positiv.Scanningshastigheden er ret hurtig, nem databehandling og nøjagtigheden er så god.Plus, en meget konkurrencedygtig pris.Siden jeg tilføjede den digitale Launca-scanner til vores daglige arbejdsgang, har mine læger sat stor pris på den.De finder 3D-scanneren imponerende og praktisk at bruge, hvilket gør arbejdsprocessen enklere end før.Vi har brugt DL206-scanneren til implantologi, proteser og ortodontiske behandlinger.Det forbedrer effektiviteten markant, og vi anbefaler det allerede til andre tandlæger.

Launca DL-206P Intraoral Scanner

Mr. Macro tester Launca DL-206 intraoral scanner

4. Har du nogle ord til at fortælle de tandlæger, at de stadig ikke skal gå digitalt?

Digitalisering er nuet, ikke fremtiden.Jeg ved, at det ikke er en nem beslutning at tage et skift fra traditionelt til digitalt indtryk, og vi har også tøvet før.Men efter at have oplevet bekvemmeligheden ved digitale scannere, valgte vi straks at gå digitalt og tilføje det til vores tandklinik.Siden vi indførte digital scanner i vores praksis, er arbejdsgangen blevet væsentligt forbedret, fordi den eliminerer en masse komplicerede trin og giver vores patienter en bedre, behagelig oplevelse og præcise resultater.Tid er værdifuld, at opgradere fra et traditionelt indtryk til et digitalt kan være en enorm tidsbesparelse, og du kan værdsætte den hurtige scanningshastighed og effektive kommunikation med patienter og laboratorier.Det er en god investering i det lange løb.Jeg elsker digital scanner, simpelthen fordi den virkelig virker.Det første trin i digitalisering er scanning, så det er vigtigt at vælge en overlegen digital scanner.Indsaml nok information, før du køber en.For os er Launca DL-206 en fantastisk intraoral scanner, du burde prøve det.

Tak, hr. Marco for at dele din tid og din indsigt om digital tandpleje i interviewet.Temmelig sikker på, at din indsigt vil være nyttig for vores læsere til at starte deres digitale rejse.


Indlægstid: Jul-01-2021
form_back_icon
LYKKES