< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />

Снимање проблеми

Како да ја активирате бесплатната верзија на тест за ортодонтски симулатор

1. Внесете го софтверот за скенирање и кликнете Поставки

2. Кликнете на преземање приклучок и изберете py38 и кликнете информации за верзијата и кликнете преземање

3. Откако ќе завршите со преземањето, кликнете на Наредете и преземете ја верзијата 1.0.3.

4. Копирајте ја оваа датотека во папката со датотеки C IOscaner на дискот

Ова ја комплетира инсталацијата на ортодонтската симулација, ве молиме погледнете го ова видео на YouTube за прва употреба.

https://www.youtube.com/watch?v=t-hH3AteQSs&list=PL-_tYSX4ENNpJqleeKocTTaVuFd3cbiCe&index=8

форма_назад_икона
УСПЕШЕ