< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />

Regjistrimi i problemeve

Si të aktivizoni versionin falas të testit Ortodontic Simulator

1. Futni softuerin e skanimit dhe klikoni Cilësimet

2. Klikoni për shkarkimin e shtojcës dhe zgjidhni py38 dhe klikoni mbi informacionin e versionit dhe klikoni shkarkimin

3. Pas përfundimit të shkarkimit, klikoni Organizoni dhe shkarkoni versionin 1.0.3.

4. Kopjojeni këtë skedar në dosjen e skedarit të diskut C IOscaner

Kjo përfundon instalimin e simulimit ortodontik, ju lutemi shikoni këtë video në YouTube për përdorim të parë.

https://www.youtube.com/watch?v=t-hH3AteQSs&list=PL-_tYSX4ENNpJqleeKocTTaVuFd3cbiCe&index=8

ikona_forma_mbrapa
KA SUKSË