< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />

Снимање проблеми

1. Отворете ја врската:

2. Кликнете на преземањето

3. Изберете го соодветниот тип и преземете

4. Преземање

5. Кликнете на „Прифати-следно“

6. Испратете ни ја вашата лична карта и лозинка

форма_назад_икона
УСПЕШЕ