Вести

Лаунка на Стоматолошката Јужна Кина 2022 година

dsc311101803

27. Стоматолошки Јужна Кина (DSC) беше успешно завршен на 5 март 2022 година на саемот за увоз и извоз на Кина во Комплексот Пажоу во Гуангжу.Првпат одржана во март 1995 година, Dental South China е најрано воспоставената стоматолошка изложба во Кина и е високо препознаена и пофалена како најголемиот и највлијателен стоматолошки настан во Кина дури и во Азија.

Четиридневниот настан привлече повеќе од 850 изложувачи и околу 60.000 посетители.За време на изложбата беа одржани повеќе од 200 професионални семинари.

qqqq

 0220311100144

Во Hall 14.1, Booth E15, Launca Medical го претстави најновиот интраорален скенер DL-206 и неговото најново софтверско издание.Посетителите на штандот на Launca присуствуваа на демонстрации во живо, дознаа за најновите функции и стекнаа увид во тоа како дигиталниот скенер може да помогне да се намали времето на столче, да се подобри ангажманот на пациентите и да се зголеми ефикасноста и продуктивноста и во ординациите и во лабораториите.

 20220311095438

DSCCCC11025410220311095454
Проверете го краткото видео за преглед на Launca DSC 2022:

https://youtu.be/TKW1Lv8aSms

Ви благодариме на сите што го посетивте нашиот штанд и се гледаме следната година на 28-миот дентал Јужна Кина 2023 година!


Време на објавување: Мар-07-2022 година
форма_назад_икона
УСПЕШЕ