< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />

Lajme

Launca arriti një rritje të shitjeve pesëfish në 2021

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se biznesi i Launca Medical jashtë shtetit ishte pesëfishuar në vitin 2021, me dërgesat vjetore të skanerëve intraoral Launca që rriten me ritmin më të shpejtë në vite, teksa shfrytëzojmë rrënjët tona të teknologjisë së skanimit 3D dhe investimin e vazhdueshëm në Kërkim dhe Zhvillim për të përmirësuar produktet tona.Për momentin, ne kemi sjellë flukse pune dixhitale efikase dhe efektive të Launca tek dentistët në mbi 100 vende dhe më shumë në të ardhmen.Faleminderit të gjithë përdoruesve, partnerëve dhe aksionarëve tanë që na ndihmuan të arrijmë një vit të mrekullueshëm.

Përmirësimi i produktit

Skaneri intraoral Launca i vlerësuar me çmime dhe softueri i tij kanë marrë përditësime të rëndësishme.Duke u mbështetur në algoritme dhe teknologji më të avancuar të imazhit, skanerët tanë intraoral të serisë DL-206 janë përmirësuar plotësisht për të përmirësuar ndjeshëm rrjedhën e punës së skanimit, veçanërisht në aspektet e lehtësisë së përdorimit dhe saktësisë.Ne kemi zhvilluar gjithashtu funksione të shumta skanimi me AI duke e bërë procesin e skanimit më të shpejtë dhe më të butë, dhe ekrani me prekje Gjithçka-në-Një e bën më të lehtë se kurrë komunikimin për dentistët dhe pacientët, duke rritur më tej pranimin e trajtimit nga pacientët.

Rritja e ndërgjegjësimit dixhital

Me trendin e plakjes së popullsisë botërore, industria dentare po evoluon.Kërkesa e njerëzve nuk ka të bëjë vetëm me trajtimin, por gradualisht po përmirësohet në një procedurë trajtimi komode, të nivelit të lartë, estetik dhe të shpejtë.Kjo po shtyn gjithnjë e më shumë klinika dentare të kalojnë në dixhital dhe të investojnë në skanerë intraoral - formula fituese për klinikat moderne.Ne pamë gjithnjë e më shumë dentistë që zgjidhnin të përqafonin dixhitalizimin - të përqafojnë të ardhmen e stomatologjisë.

Higjiena nën pandemi

Në vitin 2021, Coronavirus vazhdon të prekë të gjitha aspektet e jetës së njerëzve në mbarë botën.Në veçanti, profesionistët e shëndetit dentar mund të jenë në rrezik për shkak të kontaktit të ngushtë me pacientët gjatë procedurave dentare.Studimet kanë treguar se mbresat dentare kanë nivele të larta kontaminimi sepse lëngjet nga pacientët mund të gjenden në mbresat dentare.Për të mos përmendur mbresat dentare zakonisht kërkojnë pak kohë për të arritur në laboratorët dentarë.

Megjithatë, me skanerët intraoral, fluksi i punës dixhitale redukton hapat dhe kohën e punës në krahasim me një rrjedhë pune tradicionale.Tekniku dentar merr skedarët standardë STL të regjistruara nga skaneri intraoral në kohë reale dhe përdor teknologjinë CAD/CAM për të projektuar dhe fabrikuar restaurimin protetik me ndërhyrje të kufizuar njerëzore.Kjo është edhe arsyeja pse pacientët janë më të prirur për një klinikë dixhitale.

Në vitin 2022, Launca do të vazhdojë të rritet dhe po planifikon të lançojë një gjeneratë të re të skanerëve intraoral, prandaj qëndroni të sintonizuar!


Koha e postimit: Jan-21-2022
ikona_forma_mbrapa
KA SUKSË