Nyheder

Launca Medical får officiel amerikansk debut i CDS Midwinter Meeting 2022

Launca Medical er begejstret for at annoncere sin officielle debut i USA på dette års Chicago Midwinter Meeting, begivenheden vil blive afholdt fra 24. til 26. februar.Den primære Launca-stand vil være i Chicagos McCormick Place West-bygning Booth #5034, ligesom vi har en stand i LMT Lab Day-mødet på Hyatt Regency Chicago.

Launca Medical Device Technology Co., Ltd. (Launca) er en førende leverandør af innovative scanningsløsninger inden for digital tandpleje.Launca blev etableret i 2013 af Dr. Jian Lu, (PhD, California Institute of Technology, USA), og har i mere end 8 år fokuseret på udvikling af intraorale scanningssystem baseret på sin proprietære 3D-billedteknologi, og vi har med succes lanceret en række af intraorale scannere til det globale marked, herunder DL-100 i 2015, DL-150 i 2018, DL-202 i 2019 og DL-206 i 2020. Vi er stolte af at være en foretrukken global partner for tandlægepraksis, tandlaboratorier og autoriserede distributører i over 100 lande.Vores vision er løbende at skabe avancerede intraorale scanningsløsninger for at øge effektiviteten, kvaliteten og patientkomforten ved tandlægetjenester rundt om i verden.

På grund af pandemien vil Launca Medicals personale ikke deltage i CDS-mødet på stedet og vil have vores distributør til at deltage i dette tandlægeshow.ProDigital Dental er distributør af Launca Medical, deres team vil tilbyde professionel support og forhandlersalg baseret på deres kontorer i New Albany IN.

Muligheder for forhandlere og strategiske partnere overvejes under dette møde.Vi vil henvise alt showsalg på roterende basis til vores forhandlere, som har indgået og sikret aftaler med os forud for arrangementet.

Vi er glade for at udstille og vise Nordamerika det seneste inden for scanningsteknologi med en af ​​de hurtigste, mest præcise og forenklede scannerløsninger inden for tandpleje.

Launca er et helt åbent system, rimeligt prissat med 36 måneders gratis support og opdateringer.Den er "auto-kalibreret" og kræver aldrig manuelle justeringer.Det er en lige ud af kassen scanningsløsning med uovertruffen træning og it-support.

Hvis du leder efter en ny scanner eller din første oplevelse inden for digital tandpleje, så sørg for at besøge os og prøve Launca scanningsteknologien på første hånd!Vi laver live patientscanninger på stedet ved mødet og har vores bærbare og vognløsningsmodeller på stedet, som du kan bruge på standen under hovedmødet og LMT-laboratoriedagen.

Vi ses i Chicago!Vi er glade for at samarbejde med dig i 2022 og fremover!


Indlægstid: 08-02-2022
form_back_icon
LYKKES