Вести

Лаунка Медикал ќе има официјално деби во САД на состанокот во средината на зимата ЦДС 2022 година

Launca Medical е воодушевена што може да го објави своето официјално деби во САД на овогодинешниот Среднозимски состанок во Чикаго, настанот ќе се одржи од 24-ти до 26-ти февруари.Примарниот штанд на Launca ќе биде во штандот #5034 на зградата McCormick Place West во Чикаго, како и ние имаме штанд на состанокот на LMT Lab Day во Hyatt Regency Чикаго.

Launca Medical Device Technology Co., Ltd. (Launca) е водечки снабдувач на иновативни решенија за скенирање во дигиталната стоматологија.Основана во 2013 година од д-р Џиан Лу, (д-р, Технолошки институт во Калифорнија, САД), Launca се фокусира на развојот на системот за интраорално скенирање врз основа на нејзината сопствена технологија за 3D сликање повеќе од 8 години, и успешно лансиравме серија на интраорални скенери на глобалниот пазар вклучувајќи DL-100 во 2015 година, DL-150 во 2018 година, DL-202 во 2019 година и DL-206 во 2020 година. Горди сме што сме претпочитан глобален партнер за стоматолошки ординации, забни лаборатории и овластени дистрибутери во над 100 земји.Нашата визија е постојано да создаваме напредни решенија за интраорално скенирање за да ја зголемиме ефикасноста, квалитетот и удобноста на пациентите на стоматолошките услуги ширум светот.

Поради пандемијата, медицинскиот персонал на Launca нема да присуствува на состанокот на ЦДС на лице место и ќе има наш дистрибутер да учествува на ова стоматолошка изложба.ProDigital Dental е дистрибутер на Launca Medical, нивниот тим ќе понуди професионална поддршка и продажба на дилери со седиште надвор од нивните канцеларии во New Albany IN.

За време на овој состанок се разгледуваат можностите за застапништво и стратешки партнер.Сите продажби на изложби ќе ги упатуваме на ротирачка основа до нашите дилери кои се ангажирале и обезбедиле договори со нас пред настанот.

Возбудени сме што можеме да ја изложиме и покажеме Северна Америка најновата технологија за скенирање со едно од најбрзите, најточни и поедноставени решенија за скенери во стоматологијата.

Launca е целосно отворен систем, со разумна цена со 36 месеци бесплатна поддршка и ажурирања.Тој е „авто-калибриран“, никогаш не бара рачни прилагодувања.Тоа е директно решение за скенирање со неспоредлива обука и ИТ поддршка.

Ако барате нов скенер или вашето прво искуство во дигиталната стоматологија, погрижете се да не посетите и да ја испробате технологијата за скенирање Launca од прва рака!Ќе правиме скенирање на пациенти во живо на лице место на состанокот и ќе ги имаме нашите преносни модели и решенија за количка на лице место за да ги користите на штандот за време на главниот состанок и денот на LMT лабораторија.

Се гледаме во Чикаго!Возбудени сме што ќе соработуваме со вас во 2022 година и понатаму!


Време на објавување: 08-02-2022 година
форма_назад_икона
УСПЕШЕ