< img dhuwur = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />
Launca DL-300w Kab
Scanner intraoral paling cilik saka LAUNCA DL300P
LAUNCA DL-206 Intraoral Scanner

Launca DL-300 Wireless Intraoral Scanner

Pemindaian nirkabel, kemungkinan tanpa wates

Launca DL-300 Wireless Intraoral Scanner

Apa Pilih Launca

-

Produsen Scanner Intraoral Cina

-

Sade menyang Negara & Wilayah

-

Distributor Global

-

Personil R&D

-

Paten

-

Database Kesan Digital

Pasar Global

peta
  • Kanada
  • Amerika
  • Venezuela
  • Guyana
  • Brasil
  • Peru
  • Argentina
  • Afrika Kidul
  • Tanzania
  • Niger
  • Mesir
  • Arab Saudi
  • Arab Saudi
  • Turki
  • Yunani
  • Bulgaria
  • Albania
  • Austria
  • Walanda
  • Prancis
  • bongso Spanyol
  • Inggris
  • Swedia
  • Finlandia
  • Romania
  • Kazakhstan
  • Iran
  • Tajikistan
  • Rusia
  • India
  • Kamboja
  • Vietnam
  • Thailand
  • Malaysia
  • Australia
  • wujiaoxingCina
  • Meksiko
  • Columbia
  • Ekuador
  • Chili
  • Polandia
  • Jerman
  • Italia
  • Makedonia
  • Maroko
  • Aljazair
  • Tunisia
  • Libanon
  • Siria
  • Yordania
  • Irak
  • Ethiopia
  • global_mobile

    Ruang pawarta

    news_icon
    KPMG & Launca Medical |Wawancara Eksklusif CEO Launca Dr. Jian Lu karo KPMG Healthcare & Life Science
    2023-07-05

    KPMG & Launca Medical |Wawancara Eksklusif CEO Launca Dr. Jian Lu karo KPMG Healthcare & Life Science

    Perusahaan Dental Milik Pribadi China 50 minangka salah sawijining seri KPMG China Healthcare 50.KPMG China wis suwe ngawasi tren pangembangan industri kesehatan China.Liwat proyek kesejahteraan umum ing industri gigi iki, KPMG ngarahake ...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca Ngumumake Scanner Intraoral Generasi Sabanjure - Nirkabel DL-300 ing IDS 2023
    2023-03-23

    Launca Ngumumake Scanner Intraoral Generasi Sabanjure - Nirkabel DL-300 ing IDS 2023

    Kita bungah banget kanggo ngumumake kesimpulan sukses saka ngarsane limang dina ing Pameran Gigi Internasional kaping 40 wiwit tanggal 14 Maret nganti 18 Maret!Kita duwe wektu sing luar biasa nampilake produk paling anyar lan ketemu mitra lan profesional dental saka sak ndonya.Le...

    sinau liyanewarta_btn
    Acara Rilis Produk Anyar Launca & Rapat Distributor 2023
    2023-03-13

    Acara Rilis Produk Anyar Launca & Rapat Distributor 2023

    Launca Medical nganakake Acara Rilis Produk Anyar & Rapat Distributor 2023 tanggal 13 Maret ing Cologne, Jerman kanggo nampilake produk lan solusi paling anyar.Mitra Launca saka sak ndonya ngumpul kanggo sinau babagan produk paling anyar, wawasan industri, lan exc...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca Wows ing Dental South China 2023 kanthi Teknologi Scanning AI Anyar
    2023-03-02

    Launca Wows ing Dental South China 2023 kanthi Teknologi Scanning AI Anyar

    Partisipasi Launca Medical ing Pameran Dental South China kaping 28, sing dianakake ing Guangzhou wiwit tanggal 23 nganti 26 Februari, sukses banget!Produk inovatif lan teknologi pemindaian mutakhir narik kawigatosan akeh ...

    sinau liyanewarta_btn
    Ketemu Kita ing Dental South China 2023
    2023-02-16

    Ketemu Kita ing Dental South China 2023

    Kita seneng ngumumake partisipasi ing Dental South China 2023 sing bakal teka. Iki minangka pameran taunan sing nggabungake para profesional lan produsen terkemuka ing industri gigi kanggo nampilake produk, teknologi, lan inovasi lan ...

    sinau liyanewarta_btn
    Gabung ing Pameran Gigi Internasional kaping 40 ing Cologne
    2023-01-31

    Gabung ing Pameran Gigi Internasional kaping 40 ing Cologne

    Kita bungah ngumumake yen kita bakal melu ing 40th International Dental Show (IDS 2023) mbesuk saka 14-18 Maret ing Messe Cologne.IDS minangka pameran perdagangan global utama kanggo industri dental lan nawakake platform kanggo nampilake inovasi paling anyar ...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca New Software Version.1589 Dirilis
    2022-12-13

    Launca New Software Version.1589 Dirilis

    Kita bungah ngumumake nganyari piranti lunak anyar kanggo scanner intraoral.Nganyari iki kalebu sawetara dandan utama sing dipercaya bakal nambah pengalaman sampeyan karo scanner Launca.Peningkatan sing paling penting yaiku integrasi rong program piranti lunak ...

    sinau liyanewarta_btn
    Acara Launca 2022 - Nuduhake Kesan Dental Sampeyan karo Kita
    2022-10-20

    Acara Launca 2022 - Nuduhake Kesan Dental Sampeyan karo Kita

    Launca Medical kanthi tulus ngundang pangguna lan pengikut dokter gigi kanggo melu acara kita◆◆Tuduhake Kesan Gigi Kanthi Kita◆◆wiwit 20 Oktober nganti 20 November.Apa sampeyan pangguna Launca utawa dokter gigi sing durung digital, wektune kanggo nuduhake kesan dental sampeyan ...

    sinau liyanewarta_btn
    Pendaftaran Acara Launca 2022
    2022-09-23

    Pendaftaran Acara Launca 2022

    Launca Registrasi Acara sing bakal teka Hei kanca-kanca, Launca duwe acara sing nyenengake ing Oktober 2022◆◆Tuduhake Kesan Gigi Sampeyan karo Kita◆◆ Apa sampeyan pangguna Launca utawa dokter gigi sing durung digital, sampeyan wis mlebu!!Gabung kita online ...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca ing Dental South China 2022
    2022-03-07

    Launca ing Dental South China 2022

    The 27th Dental South China (DSC) kasil rampung tanggal 5 Maret 2022 ing China Import and Export Fair Pazhou Complex ing Guangzhou.Pisanan dianakake ing Maret 1995, Dental South China minangka pameran dental paling wiwitan ing China lan diakoni banget minangka ...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca Medical bakal nggawe Debut resmi AS ing CDS Midwinter Meeting 2022
    2022-02-08

    Launca Medical bakal nggawe Debut resmi AS ing CDS Midwinter Meeting 2022

    Launca Medical seneng banget ngumumake debut resmi AS ing Chicago Midwinter Meeting taun iki, acara kasebut bakal dianakake wiwit tanggal 24 nganti 26 Februari.Booth Launca utami bakal ana ing Gedung McCormick Place West Chicago Booth #5034, uga kita duwe booth ing LM ...

    sinau liyanewarta_btn
    Launca Raih Peningkatan Penjualan Lima Tikel ing 2021
    2022-01-21

    Launca Raih Peningkatan Penjualan Lima Tikel ing 2021

    Kita seneng ngumumake manawa bisnis luar negeri Launca Medical wis tuwuh kaping pindho ing taun 2021, kanthi pangiriman taunan scanner intraoral Launca mundhak kanthi tingkat paling cepet sajrone pirang-pirang taun, amarga kita nggunakake teknologi pemindaian 3D kepemilikan lan investasi terus ...

    sinau liyanewarta_btn

    07/05

    2023

    03/23

    2023

    03/13

    2023

    03/02

    2023

    02/16

    2023

    01/31

    2023

    12/13

    2022

    10/20

    2022

    09/23

    2022

    03/07

    2022

    02/08

    2022

    01/21

    2022
    form_back_icon
    SUKSES