<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: euweuh" src = "https://www.facebook.com/tr?id=802350791059490&ev=PageView&noscript=1" />
Launca DL-300w
Scanner intraoral pangleutikna tina LAUNCA DL300P
LAUNCA DL-206 Intraoral Scanner

Launca DL-300 Wireless Intraoral Scanner

Scanning nirkabel, kamungkinan sajajalan

Launca DL-300 Wireless Intraoral Scanner

Naha Pilih Launca

-

Cina Intraoral Scanner Produsén

-

Ngajual ka Nagara & Wewengkon

-

Distributor Global

-

R&D tanaga

-

Patén-patén

-

Basis data kesan digital

Pasar Global

peta
  • Kanada
  • Amérika
  • Vénézuéla
  • Guyana
  • Brazil
  • Peru
  • Argéntina
  • Afrika Kidul
  • Tanzania
  • Niger
  • Mesir
  • Arab Saudi
  • Arab Saudi
  • kalkun
  • Yunani
  • Bulgaria
  • Albania
  • Austria
  • Walanda
  • Perancis
  • Spanyol
  • Britania
  • Swédia
  • Finlandia
  • Romania
  • Kazakhstan
  • Iran
  • Tajikistan
  • Rusia
  • India
  • Kamboja
  • Vietnam
  • Thailand
  • Malaysia
  • Australia
  • wujiaoxingCina
  • Méksiko
  • Columbia
  • Ékuador
  • Chili
  • Polandia
  • Jérman
  • Itali
  • Makédonia
  • Maroko
  • Aljazair
  • Tunisia
  • Libanon
  • Siria
  • Yordania
  • Irak
  • Étiopia
  • global_mobile

    Ruang warta

    news_icon
    KPMG & Launca Médis |Wawancara Eksklusif CEO Launca Dr Jian Lu sareng KPMG Healthcare & Life Science
    2023-07-05

    KPMG & Launca Médis |Wawancara Eksklusif CEO Launca Dr Jian Lu sareng KPMG Healthcare & Life Science

    Perusahaan Gigi Milik Pribadi Cina 50 mangrupikeun salah sahiji séri KPMG China Healthcare 50.KPMG China parantos lami ngawaskeun tren pangembangan industri kasehatan China.Ngaliwatan proyék karaharjaan umum di industri dental ieu, KPMG boga tujuan ...

    diajar deuinews_btn
    Launca Ngaluncurkeun Scanner Intraoral Generasi Salajengna - Wireless DL-300 di IDS 2023
    2023-03-23

    Launca Ngaluncurkeun Scanner Intraoral Generasi Salajengna - Wireless DL-300 di IDS 2023

    Kami bungah ngumumkeun kacindekan anu suksés tina ayana lima dinten kami di 40th International Dental Show ti 14 Maret dugi ka 18 Maret!Kami ngagaduhan waktos anu luar biasa nampilkeun produk panganyarna kami sareng pendak sareng mitra sareng profésional dental ti sakumna dunya.Le...

    diajar deuinews_btn
    Acara Pelepasan Produk Anyar Launca & Rapat Distributor 2023
    2023-03-13

    Acara Pelepasan Produk Anyar Launca & Rapat Distributor 2023

    Launca Medical ngayakeun Acara Pelepasan Produk Anyar & Rapat Distributor 2023 tanggal 13 Maret di Cologne, Jérman pikeun nunjukkeun produk sareng solusi pangénggalna.Launca Partners ti sakuliah dunya kumpul pikeun diajar ngeunaan produk panganyarna kami, wawasan industri, jeung exc...

    diajar deuinews_btn
    Launca Wows di Dental South China 2023 sareng Téknologi Scanning AI Anyar
    2023-03-02

    Launca Wows di Dental South China 2023 sareng Téknologi Scanning AI Anyar

    Partisipasi Launca Medical dina Pameran Dental South China 28th, diayakeun di Guangzhou ti 23 dugi ka 26 Pebruari, suksés pisan!Produk inovatif kami sareng téknologi scanning canggih narik perhatian seueur ...

    diajar deuinews_btn
    Papanggih Kami di Dental South China 2023
    2023-02-16

    Papanggih Kami di Dental South China 2023

    Kami bungah ngumumkeun partisipasi kami dina Dental South China 2023 anu bakal datang. Ieu mangrupikeun paméran taunan anu ngahijikeun profésional sareng pabrikan ngarah dina industri dental pikeun nunjukkeun produk, téknologi, sareng inovasi pang anyarna sareng ...

    diajar deuinews_btn
    Miluan Kami dina Acara Dental Internasional ka-40 anu bakal datang di Cologne
    2023-01-31

    Miluan Kami dina Acara Dental Internasional ka-40 anu bakal datang di Cologne

    Kami bungah ngumumkeun yén urang bakal milu dina 40th International Dental Show (IDS 2023) anu bakal datang ti 14-18 Maret di Messe Cologne.IDS mangrupikeun pameran dagang global anu unggul pikeun industri dental sareng nawiskeun platform pikeun urang pikeun nunjukkeun inovasi panganyarna kami ...

    diajar deuinews_btn
    Launca Anyar Software Version.1589 Dileupaskeun
    2022-12-13

    Launca Anyar Software Version.1589 Dileupaskeun

    Kami bungah ngumumkeun pembaruan parangkat lunak énggal pikeun scanner intraoral kami.Pembaruan ieu kalebet sababaraha perbaikan konci anu kami yakin bakal ningkatkeun pangalaman anjeun sareng scanner Launca anjeun.Perbaikan anu paling kasohor nyaéta integrasi dua program parangkat lunak kami ...

    diajar deuinews_btn
    Acara Launca 2022 - Bagikeun Kesan Dental Anjeun sareng Kami
    2022-10-20

    Acara Launca 2022 - Bagikeun Kesan Dental Anjeun sareng Kami

    Launca Medical kalayan tulus ngajak pangguna sareng pengikut dokter gigi pikeun ngiringan acara kami◆◆Bagikeun Kesan Dental Anjeun Sareng Kami◆◆ti 20 Oktober nepi ka 20 Nopémber.Naha anjeun pangguna Launca atanapi dokter gigi anu henteu acan digital, waktosna pikeun ngabagi kesan dental anjeun ...

    diajar deuinews_btn
    Pendaptaran Acara Launca 2022
    2022-09-23

    Pendaptaran Acara Launca 2022

    Pendaptaran Kajadian Launca Héy réréncangan, Launca ngagaduhan acara anu pikaresepeun dina Oktober 2022◆◆Bagikeun Kesan Dental Anjeun Sareng Kami◆◆ Naha anjeun pangguna Launca atanapi dokter gigi anu henteu acan digital, anjeun parantos aya!!Gabung kami online ...

    diajar deuinews_btn
    Launca di Dental South China 2022
    2022-03-07

    Launca di Dental South China 2022

    The 27th Dental South China (DSC) junun disimpulkeun dina 5 Maret 2022 di China Import and Export Fair Pazhou Complex di Guangzhou.Mimiti dilaksanakeun dina Maret 1995, Dental South China mangrupikeun paméran dental pangheubeulna di China sareng diakui pisan ...

    diajar deuinews_btn
    Launca Médis bakal ngadamel Debut resmi AS dina CDS Midwinter Meeting 2022
    2022-02-08

    Launca Médis bakal ngadamel Debut resmi AS dina CDS Midwinter Meeting 2022

    Launca Médis bungah ngumumkeun debut resmina di Amérika Serikat dina Rapat Midwinter Chicago taun ieu, acara éta bakal dilaksanakeun ti 24 Pebruari dugi ka 26 Pebruari.Booth Launca primér bakal aya di Chicago's McCormick Place West gedong Booth #5034, ogé kami gaduh stan di LM ...

    diajar deuinews_btn
    Launca Ngahontal kanaékan Penjualan Lima Lipet dina 2021
    2022-01-21

    Launca Ngahontal kanaékan Penjualan Lima Lipet dina 2021

    Kami gumbira ngumumkeun yén bisnis luar negeri Launca Medical parantos ningkat lima kali lipat dina taun 2021, kalayan pangiriman taunan scanner intraoral Launca naék dina laju panggancangna dina taun-taun, nalika urang ngungkit akar téknologi scanning 3D proprietary kami sareng investasi diteruskeun ...

    diajar deuinews_btn

    07/05

    2023

    03/23

    2023

    03/13

    2023

    03/02

    2023

    02/16

    2023

    01/31

    2023

    12/13

    2022

    10/20

    2022

    09/23

    2022

    03/07

    2022

    02/08

    2022

    01/21

    2022
    form_back_icon
    SUKSES